Racing Moto

Racing Moto 1.2.8

Eindeloos scheuren in arcade-stijl racegame voor Android

VOOR

  • Verslavende gameplay
  • Eenvoudige besturing
  • Goede 3D graphics
  • Lichte app

TEGEN

  • Vrijwel geen variatie
  • Motorgeluid niet uit te schakelen

Goed
7

Racing Moto is een gratis game voor Android waarin je keihard over de snelweg raast. Er is maar één doel in het spel: zo snel mogelijk rijden zonder te crashen.

Vanaf de eerste seconde biedt Racing Moto volop actie. Wanneer je een race start, zijn jouw motor en je mannetje al onderweg. Door je toestel naar links of rechts te kantelen manoeuvreer je tussen de auto's op de 3-banige snelweg. Op zich rij je al automatisch, maar door simpelweg op het scherm te drukken geef je extra gas. Dit is ook de bedoeling, want hoe sneller je gaat hoe meer punten je verdient.

Bots je op een wagen of vlieg je de weg af, dan katapulteer je de lucht in. Een traject op Racing Moto heeft geen eindstreep; je racet gewoon zolang je kan. Dit lijkt eenvoudig, maar het hoge tempo en de verticaal 'scrollende' weg zorgen snel voor vermoeide ogen. De enige variatie van Racing Moto zit in de achtergrond: de snelweg leidt jou door bossen, steden en stranden. Maar zelfs het irritante, eindeloze gezoem van de motor mag de pret niet drukken: Racing Moto is ontzettend verslavend.

Racing Moto is de ideale game om 5 ongevulde minuten mee te verspillen. Het spel voor Android biedt vrijwel geen afwisseling, maar daar gaat het ook niet om.

Meeste downloads Racespellen voor android

Meer
Racing Moto

Download

Racing Moto 1.2.8

Beoordelingen about Racing Moto